VAL | CAS

ESPÈCIES ENVAÏDES

Alça el vol

Carrer de les Placetes – Catarroja

El carrer de Les Placetes es va obrint pas entre l'espai que li cedeixen les cases del barri de Les Barraques. A l'ombra de l'església de Sant Miquel, la seua direcció ens indica com anar cap a la Marjal de Catarroja.

L'obra representa les figures d'uns ànecs collverds alçant el vol i es troba emmarcada en la temàtica de representació de flora i fauna autòctona pròpia de l'artista. L'objectiu amb aquesta línia de treball és exaltar i posar en valor elements identitaris que conformen el nostre entorn per tal de protegir-los. En aquest cas i més concretament, l'albufera de València.

La imatge frontal del mural es veu així des de els balcons de les cases veïnes del tetris que forma el barri. Tot i això la composició en diagonal ascendent a l'esquerra dels collverds es deu a que l'objectiu és veure'ls des del carrer.

El treball està fet amb pintura acrílica mitjançant una paleta cromàtica de taques de color harmòniques que s'integren a la paret generant les siluetes de les aus i les seues ombres projectades.

Els colors dels collverds estan exagerats respecte de la realitat, una aposta per aportar colorit i ressaltar les figures respecte del fons.

El podeu trobar a la ruta CaminArt.